Wednesday, February 26, 2014

khamis 27 feb 2014

Alhamdulillah...

Pengarah opis aku dah balik dari umrah.. so dpt la ole2 5 item dalam beg plastik yg comel.

Dan insyaallah tak lama lagi giliran mak abah aku lak pegi. insyaallah 27 mac akan ada kenduri  kesyukuran sempena agenda umrah tu dan bakal bertolak pada 1 april kalau tak silap lah..

semalam nye citer.. aku dpt jogg 25 minit sejauh 3 km je.. itu pun atas track.. pastu buat kardio sikit dgn situp ape jenis ntah..

pastu buat beban yg agak kurang dr biasa.. sbbnye tak nk nampak shape terjojol sngt.. heee

so mlm hari plak g usya barang jajan tuk adik bawak g skol sok sbb ada jamuan bday bagi anak2 yg lahir bulan 1-2. so belilah 4 item jajan (ibu dia banje) aku bawak je.. heee

hari ni nk layan job yg tak sudah2.. tadi dah pulun telo rebus 2 biji buang kuning dgn roti sekeping.. sambil telan kekacang dan kurma dari mekah.. alhamdulillahh

1 comment:

mr belacan said...

alhamdulillah